Veckans mat – mums!

Först och främst – jag fick fråga om var man kan gå tillbaka och hitta all mat och jag har själv försökt hitta ibland och märkt att det var lite komplicerat … så nu har jag fixat en egen kategori här på blorren: veckans mat. Där samlas nu alla matinlägg!

Och här kommer veckans:

Mån: halloumiwrap från Allt om mat. Denna var supergod – tips! Jag gjorde med tortillabröd och hoppade över stek-momentet. Är säkert ÄNNU godare med det, men det var supergott såhär med.

Tis: potatismos och korv. Recept kanske inte behövs här men tipsar om min hittills godaste vegokorv: Sorunda chorizo. Har jag nämnt den innan? Sorunda gjorde en vegokorv med typ ost i eller nåt som jag fick tag på en gång och ba: mmmm!!! Sedan aldrig hittat den igen.

Hur som så åt vi potatismos och korv med surkål, rostad lök, senap och ketchup. Man kan ju faktiskt piffa till korv rätt mycket. Denna gång gjorde surkål och potatismos detta till lite skojigare rätt!

Ons: italiensk torsk i panna Denna dök upp i mitt flöde och jag kände 1) det här är ingredienser vi har hemma! Och 2) låter gott!

Tors: vegansk fish and chips. På torsdag får jag bud från Quorn med matkasse för att göra en vegansk ”fish” and chips. Jag ÄLSKAR fish and chips! Ska bli så intressant att prova denna! Återkommer med betyg!

Helgen: ska vi fira att vi för två år sedan gjorde detta …

Foto av världens bästa Minna Ridderstolpe

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..