5 bevis på att barn är felprogrammerade

Flera gånger senaste tiden har jag hamnat i snack med föräldrar vars barn vaknar 4.30 eller 05 och alltså det ÄR SJUKT!!! Man ska inte behöva gå upp klockan 05!!!

Minns att mina barn också hade sådana perioder och bävar inför att Nou ska hamna där.

Vad är det för fel liksom?? Varför ska de leka morgon mitt i natten? Verkar ju hända de flesta barn också.

Jag vet vad det är. Det är en felprogrammering. Jag gjorde denna lista för två år sedan och jag har fortfarande rätt. De är felprogrammerade.

Bevisen ser ni nedan:

1. Nödigheten

När ett barn sätter sig vid matbordet och en förälder tar en tugga så utlöses bajsnödighet i barnet. Denna reaktion kan hos spädbarn förekomma redan vid en klunk kaffe och hos vissa barn sitter kaffeklunkskänsligheten även upp i åldrarna.

 

2. Mute

Ljudupptagning av förälders röst sätts på mute någon gång i treårsåldern. Dock finns buggar i systemet som gör att ord som glass och godis samt påsprassel går igenom.

3. God morgon

Många barn har också ett systemfel vad gäller inställningen ”morgon” och tror därmed att den början klockan 5.

4. Aktivitet

I barnen finns ett slags batteri som laddas om barnvagn finns nära. Detta gör att spring i benen aktivteras med hjälp av den rullande vagnen. Har du dock lämnat vagnen hemma så avaktiveras springet och istället sätter bära-mig igång.

5. Upphakning

Precis som cd-skivor finns det stor risk för repor och fettfläckar hos barn. De uppstår främst som en reaktion av ordet ”nej” och leder till upprepningar som kan hålla i sig i en evighet. Många gånger ”tvättas” repan/fettet bort av ett ”okej”.

neeejokej

 

 1. Annika skriver:

  Alltså, 2:an gör mig fullständigt skogstokig!!! Fattar ju att 4:a-åringen antagligen har något annat i tankarna som är GALET mycket roligare än mammans that, men GAAAAAAAAHHH!!!

 2. Marta skriver:

  Stämmer bra! Tvåan hade några månader hon vaknade 4:30 prick.. Tills hon blev 1, då ändrades det till 5 och håller än (hon är 2,5 nu). Minstingen kom in i vakna 4:30 för 1 månad sen, lagom tills det börjar hända att 2,5 åringen sover ända till 6 😂🤦🏼‍♀️ äldsta barnet har dock aldrig haft problem och sovit 19-7 från 8 månaders ålder 😍

 3. Anna skriver:

  Sååå sant!

 4. Så extremt träffande!! 💕

 5. Annika skriver:

  Nåå, nu är jag så nyfiken på hur är livet med tre barn är?
  Minns att du frågade läsarna om argument för/emot en trea för en tid sedan, och nu är jag själv där. En trea eller inte? Hit eller shit? Go or no go?
  Fattar att en aldrig ångrar ett barn, men ändå nyfiken på pro’s and cons ur ditt perspektiv. Är det mycket jobbigare med 3 barn än 2?

  1. Å detta ska jag göra till ett helt eget blogginlägg, typ ”utvärdering 3 månader som 3barnspäron!” Tack för inspo!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..