ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED AXA

Hett tips – så får du sovmorgon!

/

Jag är ju föräldraledig och barnen har begränsad tid på fritids. Mysigt med lite mer tid tillsammans tänkte jag. Bara det att Maja var arg som ett bi varje eftermiddag. Tills jag förstod att Märta hunnit med mellis på skolan när jag hämtade men inte Maja. Hon blir en sk cereal killer utan käk …. 

Och ja att humöret blir bra är ju bra men ska jag säga det BÄSTA med att barnen äter flingor? ”Jaaaa!” Ropar ni alla. Det är att de kan ordna det själva – även till frulle! Vi ställer fram AXA Havregott, tallrik och sked på kvällen (vilket de visserligen hade kunnat klara själva men man vill ju inte sluta curla helt) , sedan behöver de bara ta fram mjölk eller yoghurt och så är det klart! 

Det betyder att vi kan sova vidare och de går upp själva! Wohoooo!

De väcker ju oss ändå pga de är barn och vill förstöra vår sömn, men ändå, det finns potential!

0
43

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00