ANNONS

Onsdagslista på en torsdag

/

Marie aka Stilkontot gjorde en onsdagslista för ett tag sedan. Snor den. På en list-torsdag.

OM ONSDAG VORE EN FÄRG, VILKEN FÄRG SKULLE DEN VARA DÅ?

Onsdag är orange. Det vet väl alla? (Ja ja, nu vill ni veta alla veckans färger, jag hajar. Måndag blå, tisdag ljusgrön, onsdag orange, torsdag mörkgrön, fredag rosa, lördag röd, söndag gul. Var så goda för facit.)

VILKEN PLATS PÅ LISTAN AV VECKANS DAGAR KOMMER ONSDAG?

Oj… jag vet inte. Har inte tänkt så mycket på vilka dagar som är bäst respektive sämst. Har det kanske med att jag är egenföretagare att göra? Måste tänka högt nu:

Måndag är bra för då börjar barnen inte förrän 9, vilket ger en lugnare morgon. Fram tills vi måste dra, då är den hetsig som alla andra morgnar. Måndagar vill jag undvika att planera in möten eller något alls. Jag vill ha en ”styra upp”-dag. Gillar måndagar inser jag?

Tisdag, onsdag och torsdag är jobbdagar med olika planer. Just nu föräldraledigt en del dock. Men vardag liksom. Bra dagar.

Fredag är kort dag. Hämtar barnen tidigt och innan dess ska saker fixas inför kvällen och helgen. Just nu är nog fredagar inte favvo just pga stressen att styra upp på kort tid. Känns som en klassisk favvodag annars.

Lördag. Skönt när man hittar på något! Mindre skönt när det bara blir fix hemma. En massa måsten. Men så gött när man får tid tillsammans och med barn som kan vara uppe sent och inga tider att passa!

Söndag. Ofta skönare än lördag? Pga river av alla måsten på lördagen? Brukar baka, planera mat och handla. Okej också måsten men roliga…?

Okej inser att jag måste tänka över våra helger! Haha! Har väl varit lite väl mycket fixar-helger på sistone kan jag läsa ut? Förutom förra, då firade vi bröllisdag på Storebro herrgård utanför Vimmerby.

ÄR ONSDAG VERKLIGEN LILLÖRDAG?

Nej jag tycker torsdag är mer lillördag?

VILKEN LÅT SKA JAG LYSSNA PÅ FÖR ATT FÅ IGÅNG MIN ONSDAG?

Vi lyssnar just nu på Maxida Märaks lova ingenting på repeat här hemma. Så lyssna på den du med!

VAD SKA DU ÄTA FÖR LUNCH IDAG?

Jag åt sista resterna av veganska bolognesen från i måndags.

SKA DU DRICKA ÖL IDAG?

Nej men te. Det räknas! Speciellt med skorpor till! Mmmm kanske det bästa som finns?!

BRA ONSDAGSOUTFIT?

Vad sägs om svarta höga brallor och svart långärmad tröja? Muntert!

EN SNYGG ONSDAGSKILLE?

Nämen, visar sig att min kille är en onsdagskille – alltså född på en onsdag. Får bli han då. Pga svinsnygg.

Hur gulliga var inte barnen här då?! Ett och två år gamla! Mooooos!

7
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00