Tjurigt lärarbarn

Förra veckan gästade jag podden Vin för rookies! Konstigt kan man tycka då jag ej dricker alkohol… men!! Det var tema alkoholfritt, så passande!

Ändå 0,5 % alkohol i alkofritt vin …

Jag var dessutom askass på förhöret i slutet av podden. Fortfarande sur.

 1. Nettis skriver:

  Tycker det är så fel att det får innehålla alkohol i alkoholfritt. Jag som är gravid har nolltolerans mot alkohol och när vi är ute på restaurang vill jag ibland beställa öl utan alkohol, men det är inte så enkelt som man kan tro och ofta blir servitör/ris sur när jag ifrågasätter alkoholhalten på deras alkoholfria.. vilket nästan alltid är 0,5. Men på den positiva sidan så finns det så mycket mer alkoholfritt och nästan alkoholfritt att välja på idag än för bara tre år sedan, så yeay på den!

  1. Ida skriver:

   Fast 0,5% är ingenting. Lärde mig för längesedan att det finns 0,3% alkohol i vanlig filmjölk. Då slutade jag göra skillnad på 0,0% och 0,5% alkoholfritt. Filmjölk ger vi ju till bebisar.

   1. Linnea skriver:

    Precis! Även i äppeljuice.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..