ANNONS

När mamman har för roligt … ansiktsmålning Halloween!

/

Förra fredagen var det Halloween-disco. För barnen alltså. Jag KANSKE tyckte det var lite för kul att de ville ha ansiktsmålningar… kanske fick de sitta still onaturligt länge. Kanske kan de fått uppmaningar om att INTE PRATA!! Och lite suckar om de gjorde hastiga rörelser. Kanske fick de inte sjunga heller. Eventuellt sa ett barn: mammaaa jag får ont i nacken!

Men alltså, så värt!! För mig framför allt! Kolla så kul jag hade:

I bakgrunden: en trött och hungrig Nou. Pga ”mamma är snaaaart färdig Nou… vänta lite till bara …”

(Ps vi har inte hittat på ansiktsmålningarna själva utan googlat!!)

8
80

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00