När mamman har för roligt … ansiktsmålning Halloween!

Förra fredagen var det Halloween-disco. För barnen alltså. Jag KANSKE tyckte det var lite för kul att de ville ha ansiktsmålningar… kanske fick de sitta still onaturligt länge. Kanske kan de fått uppmaningar om att INTE PRATA!! Och lite suckar om de gjorde hastiga rörelser. Kanske fick de inte sjunga heller. Eventuellt sa ett barn: mammaaa jag får ont i nacken!

Men alltså, så värt!! För mig framför allt! Kolla så kul jag hade:

I bakgrunden: en trött och hungrig Nou. Pga ”mamma är snaaaart färdig Nou… vänta lite till bara …”

(Ps vi har inte hittat på ansiktsmålningarna själva utan googlat!!)

 1. Sofia skriver:

  Jäkla imponerande av både mamma och barn 🙌🏽😮

 2. Ida skriver:

  Men alltså, hur tur har man inte att man har en förälder som verkligen KAN måla när det är dags för Halloween! Själv klarade jag inte ens svart nästipp och några morrhår med ens hälften så gott resultat på mina små…

 3. Teresa skriver:

  Så himla snyggt!! 🙌 Du, ser på översta bilden att de har rosa och svart i håret, har ni kört med karamellfärg? Min dotter vi gärna färga håret svart till Halloween men är rädd att färgen kommer att vara svår att få bort helt sen ur sitt blonda hår. Vi har kört med röd och blå karamellfärg förut och det har ju gått att tvätta ur utan problem, men har aldrig provat med svart..

  1. Jag köpte sån där sprayfärg till hår!
   Å smart m karamellfärg! Hur gör ni då?

   1. Teresa skriver:

    Ah ok! Jo, med karamellfärg gör jag helt enkelt så att jag häller upp färgen i en skål, doppar en kam i och kammar sen in färgen i håret. Vi har som sagt provat både blå och röd färg med bra resultat, men bara typ 10 cm av topparna. Blir snyggt och tvättas lätt ur. För hela håret kanske det är en lite för tidskrävande metod. Då är det kanske bättre att använda sprayfärg som du.

    1. Stina skriver:

     Jag färgade mitt dassigt cendréfärgade hår grönt med karamellfärg till en maskerad.
     Det satt superhårt efteråt. Flera, flera tvättar, flera dagar i rad.
     Jag gick på gymnasiet.
     Jag rekommenderar inte karamellfärg i håret. 😅

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..