ANNONS

Söndagsmiddagen

/

Idag skulle vi ha vänner – Linn med familj – på middag. Det gjorde att Mattias städade hela huset och tog hand om all tvätt medan jag åkte och handlade och lagade middagen inkl balade bröd. Hade kunnat vara hetsigt men det var behagligt tempo och märkligt nog – med tanke på städ – bra stämning.

Ett par timmar innan middagen hörde Linn av sig och berättade att deras ena barn blivit sjuk. Vi velade fram och tillbaka om hon var för sjuk, om vi kunde ses ändå men landade till slut i att nej, det var inte en bra idé för någon.

Allt inför middagen var redan förberett och påbörjat så vi funderade på att bjuda in några andra, men det kändes otrevligt på nåt sätt. ”Hej våra vänner kunde inte komma, vill ni vikariera?” Så till slut åt vi en festlig söndagsmiddag vi 4 istället. Jag är GALET mätt nu.

Fisksoppa med aioli som barnen INTE gillade

Nybakat bröd, som barnen älskade – plötsligt händer det! Recept här.

En variant på marängsviss med vaniljglass, chokladglass, grädde, maränger, blåbär, jordgubbar och hemmakokad chokladsås. Och så nåt tjusigt pärl-strössel på!

0
55

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00