Vintertiden och den inre klockan …

VARJE GÅNG, VAAAAARJE:

Ska jag ställa tillbaka eller fram? Vad säger de om utemöblerna nu igen? Ställa in dem på hösten… eh va vänta nu.. ”in”? Vaddå ställa in klockan? Ställa … ah tillbaka. Så jag ställer tillbaka klockan. Har jag tappat en timme då? Nej vunnit va? Eller va? Klockan är ju 05 hur kan det kännas som vinst? Nej jag måste tänkt fel. Är det ställa ut? Ställa fram? Ställa in? Ja vi ställer in. God natt.

(Med andra ord, vakna kl 04? Eller hur var det nu…)

  1. Ebba skriver:

    Japp 04 två dar i rad tom! 05 idag så det kanske blir ännu bättre imorgon? Hoppashoppashoppas

  2. När jag började använda amningsapp för en månad sedan kunde den första jag testade inte räkna så när jag 02 gick upp och läste att det var tre timmar sedan jag ammade trots amning 00. Så sa jag till min sambo, nu kan denna inte heller räkna. Vintertid sa han. (då hade jag skickat 00 något kul om att det var nu klockan skulle ställas om och annars hade han inte vetat att det var vintertid) så min förtjänst :)

  3. Helena skriver:

    Det enda som fått mig att kunna komma ihåg hur klockan ska ändras vid sommar- och vintertid är ”regeln” jag lärde mig när jag bodde i England, nämligen ”spring forward, fall back”. Den är logisk och dessutom tillräckligt kort för att jag ska komma ihåg den. Så fort jag undrar om klockan ska fram eller bak plingar det till i huvudet och säger ”spring forward, fall back” och så vet jag vad som gäller.

  4. Hanna skriver:

    Appen jag använder för att hålla koll på amning informerade mig om att jag ammar vid 0250 och sen igen vid 0230. Jag trodde att jag äntligen tappat det helt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..