ANNONS

Tungkyssar? Va?

/

Igår släppte vi poddavsnittet om vardagsromantik:

#11. Tungkyss i bastun

Vardagsromantik! Eller snarare; hur svältfödd kan man bli på vardagsromantik? Varför är Louise så begeistrad över att hennes man råkade ta på henne när han gick förbi henne? Varför shamear Lisa Louise för att hon aldrig hånglar när hon själv bara gjort det en gång? Vilka är deras bästa tips för att få sin partner kär? Hur frustrerande är det att prata olika kärleksspråk? Hur äckligt är ordet kärleksspråk? Det och mycket mer (och som vanligt odrägligt många skämt) i dagens avsnitt.

Lyssna via:

Acast

Spotify

Podcaster

DESSUTOM! Fick just se detta instagram-inlägg om vår podd:

Tack Vulvagarity! Blev gråtglad!!

1
45

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00