Veckans illus: its tha banana

… eller ostbågen, eller räkan.

  1. Anna skriver:

    Precis så här är det!!! Jag har sagt till mannen och min egen mamma om hur dålig hållning jag fått sen bebisen, men får ingen förståelse. Jag ligger gärna i sängen och ammar och stödjer då med ena armbågen så jag får också en sned krumrygg. Plus att jag satt skräddare i soffan när jag ammade för ett tag sedan, plötsligt skulle jag rusa upp till köket och klev fel med foten som sov så det tillkom en stilig haltning… ”Vem är det där?” Viskas det i byn när jag nalkas. ”Bara en nybliven Quasimoder.”

    1. Teresa skriver:

      Hahaha åh, så himla roligt skrivet, du har iallafall min FULLA förståelse och jag relaterar smärtsamt mycket. Jag hade inte bra hållning innan vi fick barn och nu tre barn senare med vagnkörande (alla vagnhandtag är så låga??), ammande, bärande, hålla i händer när små ben ska lära sig gå osv osv är hållningen katastrofal. När jag ibland nu försöker att stå och sträcka på mig för att närma mig en bra hållning får min kropp blodtrycksfall och yrsel och undrar vad jag håller på med 😂😂😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..