Fredagsinspo! Helgmyz!

Omfamna höstrusk och gråskalan – nu får man ju vara inne och bara myyyyza! Tända lysrör, krypa ner i soffan bredvid tvätthögen och äta chips ur påse!

Mina bästa myztips får ni här!

Duka fram absolut ingenting, lägg udda strumpor i skåran mellan soffkuddarna och ställ en madrass mot väggen, ifall någon skulle ramla eller nåt.

Ett annat tips är att lägga saker på tv-bordet. Som små stilleben som piffar upp. Här har jag valt svinsnygga fjärrkontroller som går i skala vitt – grått – svart. Hårborstar känns exklusivt. Luskammen väger upp så det inte blir för snobbigt. Den piffiga färgskalan går igen med grå soffa, svart iPad och vit sladd. Grått ute, grått inne! Love it!!

På tal om grått. Kan aldrig bli för mycket ju! Piffa till bäddningen så du får känslan av en sandstrand i storm!

Har du en spjälsäng så kan du mysa till den med oversized kuddar, en filt som du liksom mosar ner mellan en av de två mobilerna och sängkanten. Låt lite byxben kika fram – tittut!

Vi avslutar med badrumsinspo! Placera minst en mugg för tandborstar vid handfatet. Ställ eller lägg sedan alla tandborstar bredvid. Lägg ut alla tandkrämer spritt över hela möbeln. Toppa med luskam!

Obs! Glöm ej att ha extremt lite toalettpapper på rullen!

 1. Erika skriver:

  Underbart! Så härligt att se att det inte bara är jag som har känsla för inredning! Och spjälsäng.. en oerhört bra möbel för avlastning av diverse.

 2. Ida skriver:

  Men alltså, vad är det här? Inte en enda leksak på golvet någonstans? Är vi plötsligt helt ute som strösslat hela golvet med leksaker?

  1. Ida skriver:

   Man skulle ju nästan kunna få för sig att du har (GASP!!!)… städat.

   1. Jag vet. Förlåt… barnen fick egna rum och vi rensade så mkt att det ekar tomt. Stackars barn!! Stackars bloggande mamman!!!! Lovar att fota nästa gång vi pysslar! Då lever vi upp igen!
    Ps: kompenserar med att strössla med annat PLUS i tomheten belysa detaljerna såsom luskam och fjärrkontroller!! Hang in there!

    1. Ida skriver:

     Ååååh, rensa… 🤩 Jag blir salig bara av att höra ordet ju! Att rensa är banne mig den skönaste känsla som finns! Ju mer desto bättre.

     1. Team Mattias hör jag … själv är jag är sparare av rang. ”Den här kan nog komma till användning någon dag …” 😬

      1. Ida skriver:

       Egentligen inte. Alltid varit en samlare av stora mått. Rensandet är ett inlärt beteende efter att jag fick behandling för s.k. hoarding (jag var egentligen ett gränsfall, men fick vara med för de behövde folk till gruppen). Då fick jag mersmak för den mentala frigörelsen som blir när man släpper något man egentligen hållit fast för länge vid!

       1. Grejen är den att jag några gånger åkt dit på det. Tex vid tillfället när vi röjde barnens leksaker. Ska erkänna att det var ganska lustfyllt … kan ev ha gått all in. Har en del ångest över det nu…

 3. Tove skriver:

  Ligger och kan inte somna om efter nattamning plus blöjbyte from hell men får just nu hålla igen skrattet… madrass mot väggen om någon skulle trilla, och filt som mosats ned – det är så fint att se att andra har det likadant, och helt fantastiskt att du bjuder på detta tillsammans med så roliga kommentarer. Det behöver vi!!

  1. Filten gjorde sig verkligen där i kanten på spjälsängen!!
   (Tack för fin kommentar – blir så glad ❤️)

 4. Johanna skriver:

  Haha! Härligt inlägg! Du är toppen- älskar att följa dig! Kram!

 5. Vilka toppen tips ju 😂 tror jag är inne på lite samma linje förutom luskammen, har du annonslänk till den. Måste inskaffas, passar bra på köksbordet tror jag 👍😉😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..