Kliande ögon och tigerkaka

Gu jag är så trött just nu. En viss person – nämner inga namn – ska använda mig som napp och dessutom träna rösten mitt i natten. Kul. Jättekul.

Min rygg är stel och känns helt sned pga ligger såhär, fast med ett (minst) bröst utslängt också. Ska teckna det, men har inte hunnit dit än:

Vaknar upp och vet inte var min arm är.

Jag får dessutom liksom kli i ögonen. Eller där de undre ögonfransarna sitter för att vara exakt. Och så kliar jag lite. Men vill klia mycket pga kanske det skönaste som finns? Att klia när det kliar? Men så vill jag inte klia bort alla ögonfransar, pga känns dumt.

Men om jag nu ska välja att se glaset halvfullt så bakade vi idag. Jag ville baka kladdkaka, Märta ville baka chokladbollar. Så vi gjorde tigerkaka.

Var helt ärligt lite besviken att vi skulle göra det för jag tycker alltid de bli torra och jag ville ha nåt riktigt gott. Men alltså denna blev sååå god?! Tack för detta recept!

Märta fotade för att smsa mormor och morfar. Själv åt jag istället för att fota. Så dålig bloggare.

Håll tummar för bra sömn nu!

  1. Har också en liten gnutt bredvid mej som nattetid ställer rätt höga krav på sin ömma moders akrobatiska förmåga. Den senaste trenden är att amma när gnutten fortfarande ligger i sin lilla sidobädd vilket milt uttryckt snedbelastar såväl armar som rygg. Men vad gör man inte…

  2. Toppensmart om man har två barn kan man köra två bunkar vilket kanske minskar tjafset mellan barnen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..