ANNONS

Kallduschar

/

Jag ger er veckans i-landsproblem!

Vi har bott i huset i 2,5 år! Så nöjd att vi flyttade. Men en sak har irriterat mig, att varmvattnet aldrig räcker. Jag älskar att ta kokheta, lite för långa duschar. Det har varit rätt ok att de inte fått vara så långa som jag egentligen vill – jag behöver en gräns. Men att vara lite frusen och ställa sig i duschen i hopp om skållning och efter tre sekunder få fesljummet och man inser att någon annan duschat eller badat före och vattnet kommer bli kallare och kallare… alltså det är bland det mest FRUKTANSVÄRDA SOM FINNS. Skoja. Men kul är det inte. För man fryser när man börjar, man fryser ännu mer när man slutar.

Nu till poängen. Vi gnällde lite om detta för svärisar och svåger som snabbt konstaterade att det måste vara nåt fel. När de åkte hem testade vi en annan inställning på pannan (inte i fejset alltså utan värmepannan eller vad det nu är för skåp i tvättstugan). Och jorå… nu är det löst.

Hur icke lösningsorienterat att vi inte kollat upp ordentligt en enda gång? Ändå värt att jag blivit aggro typ var femte dusch i 2,5 års tid…

5
87

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00