ANNONS

Får det lov att vara en signerad bok?

/

Reklam för mina böcker!

Jag har ett gäng böcker här hemma som jag tänkte borde få nya hem och förhoppningsvis lite kärlek! Kan vara som julklapp, eller bara en present till sig själv eller till nån annan. Men signerade ska de vara tycker jag! (obs bara av mig då, även när det är flera författare)

Såhär ser det ut. Jag har:

– 3 st Hej igen vardag

IMG_8536

HUR?

Vill du ha en bok, eller flera, mejla mig på info[at]louisewinblad.se och ange vilken/vilka böcker du vill ha och VIKTIGT: skriv vad som ska stå i! En personlig hälsning? Bara en signatur? Till vem är boken? osv.
Glöm ej adress jag ska skicka till, så postar jag i veckan!

Det är ju inga jättemängder, så jag ska försöka uppdatera om böckerna tar slut, men hinner jag inte så får du ett mejl om de hann ta slut innan din beställning kom fram. Eller ja, förhoppningsvis får du ett mejl om att din beställning är på väg. Men ni hajar.

PRIS

Detta är vad de kostar, inklusive frakt (frakt är förresten dyrt nu för ti’n?! Det var bättre förr. Skoja. Eller jo det var bättre med fraktkostnader, men ja, inte direkt nåt att gå i taket över. Så nöjd med denna parentes, känns rimlig i både innehåll och längd).

Majken Majken 149 kr inkl frakt

Hej igen vardag 169 kr inkl frakt

Pixibox 120 kr inkl frakt

Mammaroll & snippkontroll
169 kr inkl frakt

Skynda fynda innan Nou snott åt sig alla!

IMG_8494

4
34

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00