Gick in i en lyktstolpe

Alltså det här med min ambitiösa (eller ”ambitiösa”) aktivitetsadventskalender har väl inte varit succé direkt… Tror min tanke med att ha sånt de gör ändå men att vi gör det tillsammans var att överskatta tillsammans-grejen – så rolig är jag tydligen inte att hänga med… men idag målade vi naglarna (tisdagens lapp) och Mattias och barnen spelade Roblox (dagens lapp).

För övrigt en mysig dag. Lämnade barn och gick en promenad. Drack två liter kaffe pga person som håller mig vaken om natten. Mötte upp mammorna i mammagruppen (har jag sagt att jag har en mysig mammagrupp?? Så nöjd! Och också lite socialt bakis varje gång pga rädd att folk ej ska gilla mig – märkligt att vara sån när man närmar sig 40? Trodde nog inte det skulle sitta i?) och vi körde ett litet träningspass (joho minsann) och käkade lunch.

Jobbade och hämtade barn. Målade naglar. Sedan drog Nou och jag in till stan och åt på restaurang (johooo minsann nr 2). Nou sov hela middagen och vaknade lagom till notan så hon kunde pröjsa allt och säga hej till mina vänner.

Drog hem, jobbade lite, och nu ska jag tvätta fejset (orkar egentligen inte så jag bloggar istället) och förhoppningsvis sova lite…mycket.

Just ja glömde rubriken: när jag skulle hämta såg jag Maja på skolgården, ropade och vinkade samtidigt som jag gick bort bort ingången. KLONK!! Körde in med vagnen i en lyktstolpe pga frenetiskt vinkande. Nou verkade dock ej påverkad …

Typ på temat. Minus mobil. Minus broms i tid.

  1. Jenny skriver:

    Skönt med någon mer som oroar sig för att andra inte ska gilla en. Jag väntar ofta på att trevliga konversationer med nya människor ska ta slut så att jag ska veta att jag inte sagt något konstigt eller att det blev en pinsam tystnad istället för att njuta av en trevlig pratstund.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..