Vad skulle barn nummer fyra heta? Och fem …?!

Lyssnar ni på julkalendern på radio? Jag ÄLSKAR ju att lyssna på böcker, sagor, JULKALENDER och är så glad att barnen äntligen verkar känna samma! Varje kväll lyssnar vi. Den är rolig!

När jag var liten lyssnade jag på Hjältar och monster på himlavalvet och ritade. Nu lyssnar jag på Invandrarna av Vilhelm Moberg och ritar.

Men nu skulle jag ju inte skriva om det utan om bebisnamn. En kompis kom ju på att våra barn har fem, fyra och tre bokstäver i namnen. Sedan insåg jag att Mattias har sju och jag sex. Vilket betyder att barn nummer fyra får heta Bo eller Li. Och barn fem får heta L? Sedan går det ju inte mer. Så vi får nöja oss med fem barn helt enkelt. Attans tänker Mattias.

Barn nummer tre – Nou. (Kul förresten att ha två barn som heter Nou och Bo)

Nu ska jag dricka te och äta macka. Kvällsmacka är livet. LIVET!!!!

 1. Majken skriver:

  Känner två syskon som heter Bo och Lo. 😍 kort och effektivt . BoooLooo kom nu och ät Skriker väl mamman

 2. Annika skriver:

  My är ju också ett bra namn på två bokstäver.

  Och ja! Radiokalendern! Vi ligger kvar i mörkret i sängen efter väckaren har ringt och lyssnar på dagens avsnitt, myyys! Det är ju för övrigt en av livets odiskutabla sanningar, typ som att solen går upp varje dag – radiokalendern är ALLTID bättre än TV-kalendern. Varje år.

 3. Jenny skriver:

  ÄNTLIGEN förklarar du varför det blev så svårt med namn till Bi’s lillasyster! :)

 4. Berit skriver:

  Life hack: Barn nummer fem får heta Μ, alltså på grekiska, dvs. μ som ju uttalas ”My”. :-D

  Nou, Bo & M(y).

  1. Guuu vad smart!! Blir tvillingar kan ju barn 5&6 heta L och M (helt fantastiskt bra med tanke på min första bokstav och min mans första!!)

 5. Helena skriver:

  Vi gillar också radions julkalender! När jag var barn lyssnade jag aldrig på den, men när vår nu nioåring gick på förskolan lyssnade de där och då ville hon lyssna hemma också, så det har vi gjort sedan dess (förutom förra året då vi inte fastnade utan gav upp efter en vecka). TV-kalendern i år är vi dock lite besvikna på, den är liksom lite tafflig. (Jag vet att julkalendern inte var huvudpoängen med inlägget, men jaja.)

  1. Våra barn kollade halva första avsnittet av tv-kalendern och sedan ville de inte mer. Jag tycker det är lite mysigt att ha tv-kalendern och se på tillsammans, men det blir liksom ändå inte så i morgonstress eller krock med Nous humör/läggning på kvällarna så jag gav upp redan innan jag försökte få till det 😄

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..