Pinet och egenkärleken

Häromdagen lyfte jag upp en nyvaken Nou ur vagnen och då är hon sådär varm och gosig.

Så jag pussade henne. Trodde jag. Men istället pussade jag min egen hand. Det kändes skumt. Och lite pinigt.

Varför var det pin fast jag var alldeles ensam (Nou räknas ej pga fattar ej pin)? Varför skäms man fast ingen vet om det?!

Jag lade för säkerhets skull upp allt på Instastories, så jag skulle ha några tusen att skämmas inför istället.

(Och har ni också av misstag råkat pussat er egen arm, eller nån annans för den delen, så ska ni veta att ni INTE är ensamma! Fått så många DM om detta!)

God natt från självälskarn

 1. Maria skriver:

  Gångerna jag haft vår dotter i famnen & smekt min egen hand bakom hennes rygg LÅNGA stunder, i tron att jag lugnat henne, är oooräkneliga. 🙈 Skönt att inte va ensam, men precis lika pinsamt ändå.. Tänker att det hör lite till samma kategori som att skjuta tom vagn fram & tillbaka eller vagga en säck potatis i famnen. Been there, done that. 😂

  1. Exakt! Autopiloten liksom! En person kommenterade på Insta att hon pussat sin egen axel en massa ggr pga reaktionen av len hud mot sin kind – så gulligt ändå med denna reflex! 😄❤️

   1. Maria skriver:

    Bättre pussa än banna sig själv! ❤🤣

 2. Andrea skriver:

  Jag pussade mig själv på knät för jag trodde det var ett bebishuvud 🙈🙈🙈 (satt på golvet och bebisen var långt därifrån…). Skyller på amningshjärna och sömnbrist!

 3. Andrea skriver:

  Inatt sov äldsta mellan oss och jag pratade nån gång med honom, halvt i sömnen. ”Nej, det är fortfarande natt, nu somnar vi om, älskling”, sen pussade jag kudden jag sov på och somnade om. Insåg samtidigt som jag gjorde det vad jag gjorde och skrattade lite åt mig själv.

 4. L skriver:

  Hahaha! ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..