Kämpa kvällsmänniska!

Sover jättebra just nu. Om man som barnen drar fram fingrarna och gör citationstecken kring ”jättebra”.

Då är man lite seg och extremt trög hela dagen. Sedan är man grisblinkar-trött klockan 18.30. Sedan lägger man ca 200 stycken barn. Somnar titt som tätt. Klockan 21 släpar man sig ut från ett av barnens rum med ett öga öppet, säger god natt till sin make och drar ett par rediga tag med tandborsten (framtänderna prioriteras pga syns) innan man kryper till sängs och somnar.

SKOJA! Då skrollar man. Kollar Insta, Tradera och lite Fejjan. Lägger upp en annons på Blocket, svarar på meddelanden, spelar Wordfeud och skriver blogginlägget man glömt. Läser Hanne Kjöllers sunkiga ord om snitt och kan sedan omöjligt somna. Tittar igenom lite gamla foton. Skriver upp saker man skulle gjort men glömt och ska försöka undvika glömma även nästa dag (man glömmer det såklart igen). Kommer på att man inte loggat in och kollat skolans info. Borde vi ställa Nou i kö till dagmamman nu? Öppnar upp mejlen och inser att man är såååå efter i svar. Borde jag … nej! Jag skulle ju sova. Sedan skrollar man Insta 47 minuter till.

Var så goda! Där har ni instruktionerna för att typ aldrig klara av att somna före 23.30.

 1. Lisa skriver:

  Exakt samma här,bannar mig själv varje morgon för att jag lägger mig för sent ..😩 Men det är ju så skönt på kvällen att få ett par timmar för sig själv. Mvh nattugglan

 2. EXAKT på pricken bulls eye så! 😂 /Mamma till 2 pojkar under 2 år. .

 3. Nettis skriver:

  BAHAHA – borstar bara framtänderna för att de syns och det ska gå så oerhört fort för jag är sååååå trött av alla kidz…. 😂🤣😂🤣

 4. Anna skriver:

  Check på den ✅. Typ just nu! 😂

 5. Igenkänning! Men jag lyckas ofta skjuta upp sovandet till 1.30.. Håller med ovanstående om hur gött det är att tillåta sig somna med nåt barn och sova vidare. Funkar dock inte lika bra med bebis som ska ammas..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..