ANNONS

Vilket bra liv!

/

Gott nytt år, igen! Hur firade ni? Firade ni alls? Förra året somnade vi före tolvslaget, i år somnade vi 02.30. Nou vaknade 05… känner mig ändå rock’n’roll varje gång jag säger att jag somnade 02.30. (Ja jag har sagt det måååånga gånger idag).

Mattias och jag kom i så bra tempo två sista dagarna innan nyår. Vanligtvis går Mattias in i fixar-mode och jag blir lite handfallen och duttar lite här, duttar lite där och roddar mest i bakgrunden. Men nu hade jag gjort två LÅNGA to do-listor som vi delade på telen så båda kunde bocka av och så ba kööörde vi. Varvat med vardag och lite trevligheter. Det var en bra start för nyårsfirande, ett trevligt roddande innan.

Vi firar varannat år med min bästis Linn och hennes familj. Linn och jag blev kompisar i gymnasiet när vi möttes i förskräcklig allsång till ”it’s raining men” på en fest. Sedan var det mestadels fest i en himla massa år. Och nu var det alltså fest igen!

Kolla Nousans proffsiga arm på min axel. Obs att jag alltså har ÖGONSKUGGA- glittrig!!! Okej syns kanske ej på bild, men ni får helt enkelt lita på mig.

Observera också den svinsnygga nyårsmanikyren.

Vi åt god mat, babblade, gjorde nyårs-quiz (nutidsfrågor 2010-2019), babblade lite till, kollade raketer, rättade quiz (stämningen var spänd!!!), körde musikquiz, babblade lite mer…

Här har Mattias slagit sig ner vid barnbordet och ser på när gästerna jobbar.

Nou ska hugga in på räkcoctailen. Observera servettvikningen som Mattias youtubade sig till.

Barnen snålade inte med smörknivar till huvudrätten. Man får unna sig ibland. Det säger också en del om hur mkt bröd de åt och hur mycket fisksoppa de inte åt…

Nou fortsätter att leverera poser även vid 12-slaget (hon såg till att vakna 23.45 så hon kunde va med och skåla in nya året)

Kanske roligaste bilden från 12-slaget: ”familjebild med lånebarn” – Märta frös och kollade hellre fyrverkerier inifrån. Som vi också kan se på bilden.

Barnen somnade 01.30!? Och jag somnade 02.30. Sa jag det kanske?

Innan jag somnade mumlade jag till mig själv/Mattias ”vilken bra dag!” Och så tänkte jag lite till och sa: ”Vilket bra liv!”

För tusan alltså, så fint jag får ha det i livet. Med den bubblande känslan blandad med lite sömnbristångest och mensvärk (???) klev vi in i 2020.

1
125

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00