ANNONS

Inspirerande nyårslöften

/

Nyårslöften kan ju verkligen kännas lika lockande som att tugga på en bit bark eller nåt. Tror det är därför jag föredrar att tänka sådana tankar på hösten – man har haft semester, är pepp på vardag och nya idéer. Efter julledighet och en grå höst och mörker är jag oftare i behov av en liten semester och inte så energifylld direkt…

Skrev jag nyss om att vi haft familje-löften? Det tycker iaf jag är en bra idé. Alla i familjen lovar att jobba lite extra för något, och alla är med och bestämmer vad. Förra året var det tex att fråga om man får gå från bordet, ta bort sin tallrik och säga ”tack för maten”. Sånt som vi kände egentligen skulle vara självklart men som blev sporadiskt tjat istället. Nu fick vi en ny chans och lite energi i frågan. Speciellt som jag och Mattias också hade våra saker att jobba med. I år har vi egentligen bara sagt att vi ska köra repris på några av förra årets, men tror vi ska hitta på ett varsitt nytt också, roligare så.

Men i alla fall. För mig själv tänkte jag ju som jag skrev häromdagen försöka ha fler luncher utomhus. För att jag mår bra av att vara ute i naturen. Och lunch ska man ju ändå äta!

Sedan såg jag Maries lista och kände: JA på allihop! (Dock inte jättemycket på köpstopp för egen del men ev ett gemensamt köpstopp för saker till hemmet för Mattias och mig). Men kolla denna lista, så bra ju!

Blev mycket inspirerad!

1
57

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00