Vad gör jag nu för tiden?

Hej dagboken! Hänger hos mina päron och har Nou konstant på min höft all vaken tid så särskilt effektiv är jag ej… men blir proffs på att göra saker med en hand!

Ibland går hon med på att sitta ner en liten stund.

Går på väldans vackra promenader!!

Märker att jag är kass på passiv stress. Upplever att jag har EN MILON SAKER ATT GÖRA som inte blir gjorda. Sedan kollar jag min lista och ba: okej det är två saker. TVÅ.

En timme senare: EN MILJON!!!!

Jag vet att jag måste göra en detaljerad to do så jag kan chilla. OMG EN SAK TILL ATT GÖRA!!!!

Skoja. Lite.

Men en sak jag gör som är SUPERVIKTIG är att jag ammar halva nätterna och passar på att kolla alla reor på nätet. Maxa skärmtiden!!!

Nu ska jag försöka byta mänsklig napp mot plast så jag kan borsta tänderna.

Vad gör ni nu för tiden? Börjar vardagen imorgon?

God natt!

 1. Jag är ändå full av beundran över hur du orkar fungera om dagarna när du ammar hela nätterna. Jag har en bebis som är tre veckor yngre än Nou. Jag ammar typ 3 ggr varje natt och vill typ bara gå runt och tjura och gråta på dagarna. Orkar typ inte göra någonting alls utan fokuserar på att typ få i mig lunch, hämta och lämna 3-åring på förskolan och liksom inte bryta ihop. Kan väl nämnas att jag inte dricker kaffe, har aldrig funkat på mig…
  Har du några tips??

 2. L skriver:

  Det är inte du som är en mänsklig napp, det är nappen som är en omänsklig tutte ;) Gjord som ett substitut för att efterlikna tutten.

 3. Åh, denna inre stress för ”ingenting”

  En dag till ledigt sen kör vardagen igång igen. Skönt, men mindre skönt att försöka få upp barnet som vänt på dygnet under lovet 😅

  1. Ja just det där med morgnarna kanske jag inte ser mest fram emot… annars ska det faktiskt bli lite härligt med vardag och rutiner igen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..