ANNONS

Kan vi bråka klart, tack!!?

/

När en vill bråka klart och den andre vägrar bråka när nån kan höra … När jag blir ARG eller upprörd så struntar jag verkligen i om det är folk runt omkring. Jag MÅSTE reda ut saker/bråka klart. Vad som inte gör mig lugn, sansad och tyst är TYSTNAD. Man kan säga att min man och jag kompletterar varandra här: en är tyst och en är inte tyst…

I veckans podd pratar vi om det, om bästa och sämsta 2019, om könshår, dildos och kanske världens bästa idé till dokusåpa. Om jag får säga det själv. Vilket jag får. Pga fick idén för kanske 15 år sedan!!

Podden heter Momsplaining och den är alltså med Kniven, mig och den där Daniel.

Lyssna här:

Spotify

Podcaster

Acast

Just ja, det vi pratar om och lovar bild på. Bananväskan:

Genibarn. Jag vet.

Tårtan:

Bilden som sammanfattar poddnamnet:

Foto Anna Roström @smallpigart

0
41

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00