ANNONS

Fjädrar på pungen

/

På tisdag spelar vi in nytt poddavsnitt! Vi tänkte först typ ”blommor och bin” – liksom snacket med barnen. Men sedan kom vi på att vi skulle ha det liiiite bredare, liksom snack med barnen i stort. Och också när barnen har snack med vuxna. Som man kanske inte är beredd på. Som när Märta och Maja började berätta för kompisar vid middagsbordet om hur hårig snippa deras mamma har. Eh …

Tänker också på min kompis polare vars son på förskolan vid samlingen räckt upp handen och sagt: ”min mamma har fjädrar på sin pung!”

Skrattar så mycket åt det varje gång jag tänker på det.

Så pinsamheter ni blivit utsatta för. Eller otippade frågor. Eller tippade frågor, fast svåra. Berätta ALLT! Här eller på Insta DM. Tack!!

Och såklart: vad vill ni ha tips om vad gäller samtal med barnen? Lisa och jag kan ju ALLT. Fråga på. Vi svarar.

30
76

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00