ANNONS

Elle-galan!

/

Jag är på gala!!! Skoja. Jag vaknade för 40 minuter sedan efter att ha somnat på soffan. Men mitt Insta säger mig att folk är på gala ikväll! Årets tema är visst återbruk, jag känner mig manad att blogga på temat.

Exempel på bra återbruk: är det ej kräks, använd igen:

Eller låt oss vara ärliga: är det ej för mycket kräk, använd igen.

Mattias var bortrest en vecka men med resdagar med mera var vi ifrån varandra i 10 dagar. När vi sågs igen och satt i köket och drack kaffe frågade han om mitt nagellack var samma som sist. Javisst! Samma som julafton till och med! Skröt jag. Jul, nyår och trettondagen! Snacka om hållbar!!!

Och nu då? Jo då! Samma:

Nu kanske ni tror att detta är fläckar av nagellack bara, men det är GEOGRAFI! Denna vecka kör vi afrikansk geografi. Från vänster: Somalia, Uganda, Burundi, Zimbabwe.

(Och för lite extra fredagskunskap så får ni huvudstäderna också: Mogadishu, Kampala, Bujumbura och Harare.)

Sådär. Då sover vi väl vidare då!

Ps: Mattias fyller år idag. Innan jag somnade på soffan fick han räkor och chilimajo. Och fredagsplock. Och en massa ballonger.

0
66

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00