10 bilder ni aldrig trodde ni skulle få se!!

Skoja! (Så rolig nu för tiden) Jag ville bara göra en klassisk klick-rubrik. Lyckades jag? Men vad ville jag då? Jo HanaPee gjorde en 10 bilder från telefonen-lista och jag härmades. Fast med egna bilder, inte Hannas.

1. Jamen förlåt men jag (okej ”vi”) har ju gjort världens gulligaste bebis! Lille fisförnäm-fingret fick hon till också. Ps: mina päron måste vara de allra bästa att ge teckningar till – kolla kylen! Här hemma hamnar de ofta på en hylla. Som är första stoppet i resan mot pappersinsamlingen…

2. Ibland kan det kännas som att man aldrig får sova, aldrig får en stund för sig själv, som att man står i hallen och skriker 80% av all vaken tid… men sedan tittar man upp och så har man två barn som är FULLBLODSPROFFS på chokladbollar. Peeeeerfektion säger jag ba! Jo jo, det var värt alla timmar av sömnbrist kan jag säga!

3. Wigersmat på Insta. Så stilig mat beskrivet helt ostiligt vilket gör det underhållande och jag blir så hungrig varje gång … följ!

4. Tror ni kanske denna FILÉADE apelsin är till Nou? Då tror ni fel. Detta mina vänner är curling i en bild. För hon ”gillar inte det vita”. (Det är också ”KOLLA JAG KAN FILÉA EN APELSIN”-skryt i en bild.)

5. Att vara minst.

6. Denna kommentar gjorde oss så glada att vi grät lite. Eller ja Lisa grät säkert i alla fall. Jag är ju inkapabel till tårar pga stenhård. Men inombords rann de. På ett vackert och starkt sätt. Vi var också chockade över ordvalet ”vettigaste” och kommer troligtvis att tatuera in alltihop så det aldrig någonsin försvinner.

7. Var så goda för mer syskongull! Det ÄR en del klös i ansiktet och mor skäller på barn som bär småsyskon för slarvigt. Men på bild visar vi bara bebis hjälper till med tandborstning.

8. När man (Mattias) städade ut julen men glömde en grej. Julen varar sannerligen inte fram till påska.

9. Ba klassisk ser-på-tv-pose.

10. När både mor och barn får till stela selfie-leenden (den ena liiiite gölligare än den andra). Och barnet med handen sänder en tydlig signal om vad hon tycker om selfies.

  1. Carro skriver:

    Vad fiiina bilder 😀

    Tack för att du delar med dig 😀😀😀😀

    // Carro

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..