Kroppen!!

Nästa poddavsnitt ska handla om…

KROPPEN!!

Till exempel:

Snippan. Sex. Bröna. Kisseriet. Röva. Magen.

Så jaa – kroppen!

Kommentera gärna med dråpliga/roliga/galna/knäppa

⁃ Gynbesök

⁃ Läkarbesök

⁃ Hemorrojder

⁃ Knipet

⁃ Kroppstankar

⁃ Kommentarer

⁃ Upplevelser efter förlossning

⁃ Hormoner

⁃ Eller annat kroppsrelaterat!

Eller gå in på mina Instastories och skicka DM!

 1. Nadia skriver:

  Kroppen är fantastiskt. Så grymt att den kan återhämta sig som den gör. Jag börjar vänja mig vid att den aldrig kommer se ut som förr men jag börjar nästan tycka den är snyggare nu. Bara det att brösten flyter ut i sidorna och försvinner när man lägger sig på rygg, sexigt 😉
  Det som blev mest problematiskt för mig var den tripplar hormondosen efter barn nummer 2. Alltså mina PMS utbrott var monstruösa! Min stackars man (som är världens snällaste) såg mest ut som ett frågande livräddt litet lamm som anade att han skulle slaktas när jag satte igång med mina utbrott. Jag var så arg! Det bara bubblade i mig och jag kunde inte hejda mig! Även om den lilla rösten i mitt huvud sa åt mig att mitt beteende inte var rimligt så kunde jag inte sluta.
  Jag vände mig tillslut till gyn och fick en spiral insatt. Den räddade mitt äktenskap (och min mans liv). Nu får jag bara utbrott på han när han förtjänar det 😉

  Tack för världens bästa podd! Varning: lyssna inte när du gymmar, tappar vikter på mig varje gång för att jag garvar så mycket!

 2. Jennie skriver:

  Min dotter säger att jag har en ranglig mage som hon kallar Lennart( av någon outgrundlig anledning). Om man trycker ihop magvalkarna så kan Lennart prata som en jättestor mun(han har en del vettigt att säga). Jag spenderade 20 år med att hata min kropp. Nu vid 40, med två barn och en ranglig mage som heter Lennart, känns det faktiskt helt ok.😊

  1. Maria skriver:

   Heja Lennart!! ❤️❤️❤️

 3. Emma skriver:

  Har verkligen noll självförtroende när det kommer till sex numera, för har blivit så jäkla ”stor” där nere. Känner det själv och mitt ex/pappan till mitt barn nämnde även att det inte känns så mycket vid sex längre och det har fastnat i mitt huve.

  1. Har du fått en ordentlig koll? Det tog mig 9 år och 10 gynekologer till att förstå att det inte alls såg fint ut. Jag har muskelskador i bäckenbotten. Symtom: vidhetskänsla, kan ej ha tampong eller menskopp, tar in luft vid sex eller bara andra vanliga aktiviteter, vatten när jag simmar etc. Har inga problem med läckage. Väldigt svagt knip. Det senaste året tillkomst av smärta i ljumskar, samt framfall.

   Be om en kontroll av muskler, och det är få gynekologer som är bra på det här. Bäst utbildade är de i Linköping och på Ks Huddinge. Gå till en fysioterapeut med bäcken inriktning. Det kanske är något som faktiskt går att laga om det är trasigt.

 4. MC skriver:

  Jag gjorde ett vaginalt ultraljud och läkaren sa att jag måste vara förstoppad för ”här ligger ditt bajs som ett jättefint pärlhalsband!” Eh tack? Fint sätt att se det!😄
  En idiot till läkare vid ett annat vaginalt ultraljud sa till mig att slappna av, att spänna underlivet ska jag spara tills jag är hemma med mannen i sängen. Honom anmälde jag.
  Vet att de har ändrat så det alltid är med en kvinnlig sköterska när en manlig doktor undersöker. Synd med dessa gubb-grisar som förstör för alla andra män.

  1. alltså pärlhalsbandet!! HAHAHAHA underbart!!!
   (ej underbart med äckelkommentarer!)

 5. Kanske framfallen (cystocele, rektocele, livmoderprolaps) eller de trasiga musklerna i bäckenbotten (bulbocavernosus, transversi perinei och bilaterala levatorskador). Jag tar vilken sladdrig mage, randig mage, långa, slappa bröst som helst etc mot de här skadorna som vissa ej går att ens försöka reparera.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..