ANNONS

Varför är det så långt till ligget? 8 anledningar

/

En gång skrev jag ett blogginlägg om sex under småbarnsåren. Flera kommenterade och grubblade över olust/tidsbrist/sömnbrist etc och hur det påverkade sexlivet. En person klev in och förundrades över alla kommentarer och tipsade själv med orden: ”Det är ju bara att knulla!”. Att vi inte tänkte på det!

Här kommer en lista som kan ses som lite motpol till just den kommentaren.

Varför är det så långt till ligget??

1. Utgång ej ingång?

Kanske har du precis pressat ut ett bowlingklot (eller dylikt) genom snippan eller genom en öppning i magen. Kanske känns det lite obehagligt att tänka på att använda utgången som ingång… Eller bara att anstränga den tilltufsade kroppen till annat än ”ligg” som i ”ligga ner”.

2 Lite som Sahara…

Kanske ammar du och slemhinnorna inte gör skäl för sitt namn så att säga …

3 GAAAAH!

Kanske känner du att allt som inte går väl i denna stund, denna minut, denna dag (eller mer troligt natt), hela denna period, i hela väääärlden allra mest beror på att din partner är DUM I HUVUDET! Du kanske inte minns exakt varför, men arg är du. Med rätta. DET minns du.
Kanske gör detta att ett avstånd på 200 meter till din partner känns som lämpligt. Ligg är således en omöjlighet.

Barajagsomarglad

4 Gäsp

Kanske är du i läget att du måste slå upp ordet ”sömn” i ordboken och läsa beskrivningen för att förstå vad det är. Du har ett vagt minne av att du en gång upplevt det. Eller var det en fantasi bara?

Att i dimman och blurret du lever i försöka hitta en liten liiiiten gnista är inte omöjligt. Men väldigt, väldigt, väldigt, väldigt svårt.

5 Vardag

Kanske är det måndag. Kanske är det plötsligt fredag. Kanske var det helg? Men vänta nu, är det måndag igen? Du springer och springer och springer. Kan man springa och ligga samtidigt?

6 Bara kram

Kanske känns det skört. Allting bara. Energin är liksom spridd med vinden och att ligga – i form av lodrät position på soffa – är det du vill. Med ett par armar om dig. Lite kärlek bara. Gärna lite vyssjande. Såja såja …

Screenshot 2020-01-22 at 22.18.02

7 Bara luft

Kanske har du en person klistrad mot dig när du står, går, sitter ner, lagar mat, tar på kläder och går på toaletten. Kanske är du ej sugen på en till person om du får 30 sekunders luftrum…

Screenshot 2020-01-22 at 22.31.18

8 Jag ska bara …

Kanske kände du en gnista? Va? Jo då, där var den! Nu gäller det att passa på! Just fan, föräldramötet. Ska bara anmäla till det. Oj, var det matsäck imorgon? Måste sms:a klassmamma. Nämen, glömde ju svara på det där sms:et från imorse. Skulle ju se efter i Facebookgruppen innan jag svarade. Jaha fyller HON år idag? Hurra hurra! Så längesedan. Måste kolla hennes Instagram. Mmm Instagram … svep, svep, svep … zzz.

Ps: vårt allra första poddavsnitt av Momsplaining handlade om sex (djärvt va?). Det kan du lyssna på här! (Inte du mamma!)

10
118

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00