2 roliga

1. Läste Hanapees blogginlägg och skrattade högt. Läs. (Blev också lite sur att jag inte kommit på att skriva sånt kul själv)

2. Som vanligt skrattade jag högt åt procentbilderna av Agnes Lindström. Stod på tbanan och försökte kväva skrattet men det gick ej. Roligast var ”foster v18” och ”Aniston/Ulveson”.

Vad har ni skrattat åt på sistone?

 1. Sandra skriver:

  Jag skrattar åt er podd!! Alltså hur roliga får man bli? Älskar att era hjärnor typ alltid spårar ur. Detta är första gången jag provar att lyssna på podd, har alltid tänkt att hur jävla kul kan det vara att lyssna på några randoms som sitter och pratar och så visar det sig att det visst var sjukt kul och att man numera går runt och antagligen ser sjukt skum ut under barnvagnspromenaden eftersom man garvar hela tiden. Så nu måste ni ju snabba på med ert poddande för jag är påväg att utveckla ett beroende.

  1. Men åååå tack!!!! ❤️❤️ Gud vad glad jag blir!

 2. 50 % Kungen får fråga om strippklubb.

  Alltså.. DOG! Hahahaha! Precis så! :D

  1. Hahahaha jaaaaa!! Den var klockren! Så sjukt rolig!!

 3. Helena skriver:

  Jag och sambon har skrattat mycket åt The Good Place på Netflix. Humorserier är ofta svårt, men jag skrattar gott åt varje avsnitt. Tänk på att börja från första säsongen för att få ihop allt.

  1. Ida skriver:

   Jaaa! Samma här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..