ANNONS

Sova över

/

Bland mina vänner kan det ibland vara svårt att hitta tid för häng. Helgerna fylls snabbt på med måsten och nöjen. Men en grej som Linn och jag gör som jag tycker är grymt är sleepovers.

Oftast är det så att Linns man åker iväg på någon kompishelg med ett av barnen och då tar jag med ett av mina och så hänger vi alla fyra. Men andra gånger, som i fredags, körde vi med alla barnen. Fredagshäng brukar jag uppskatta men sällan planera för. Tänker alltid att man nog kommer vara för trött. Men det är ju svinbra med fredagshäng! Helgen blir extra lång!

Jag hämtade barnen på skolan tidigt, vi drog till badhuset och sedan hem, packade om, plockade upp minigrisen och drog till Linn. Där lektes det i 120 och sedan däckade alla storbarn samtidigt. Nou hade slocknat ett tag innan.

Sedan satt Linn och jag och babblade tills mina linser hade torkat ut och jag enögt stupade i säng.

Det bästa med sleepovers är att man får extra tid. Ingen ska åka hem och därför behövs inget sneglande på klockan. Dessutom får man frulle och ibland några timmar till. Liksom tiiiiiid! Så lyxigt!

Nu har vi fått till så många träffar på kort tid att startsträckan för barnen är noll dessutom. Annars kan jag bli lite stressad av sånt – ska de hitta varandra? Ska de ha kul?

Men det hade de.

Tyvärr vaknade Märta med feber – klassiskt efter badhus va? Så resten av helgplanerna fick ändras.

Ja det var mitt tips denna vecka: sleepovers!

Vad är era bästa kompishäng?

4
70

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00