ANNONS

Bra vänner … på flera sätt!

/

Att gifta sig med en skattejurist var ju smart med tanke på att jag efter sju år tillsammans skulle starta företag! Jag är så smart!

Det var också bra att gifta sig med en person som öppnar brev. För det gör ju inte jag. Nu kan jag bara lägga dem på bordet och så öppnar han dem och lägger fram det jag måste se/ta tag i.

Nu går det aldrig tre veckor innan han öppnar breven!

Nu kanske ni tänker att rubriken sa ”vänner” inte ”make”.

Ni har rätt. Jag skärper mig. En bra vän jag har är Anna som jag lärde känna på resan till Etiopien med Läkarmissionen 2017. Hon är frilansande fotograf och eftersom vi båda har flexibla arbetstider har vi kunnat hänga oftare än man vanligtvis gör med vänner. Vi springer ofta på morgonen och babblar om jobb – ett möte i skogen liksom. Nu ska vi börja med homeoffice också! Vi har haft ett. Men nästa är redan flyttat till telefon eftersom mina barn är sjuka…

Hur som. Extra bra med en fotograf-vän är att hon fotar snyggt även när det bara är oplanerat till vardags:

Så kul att ha bra bilder på mig och barnen!! Till skillnad från – förlåt älskling – när jag bad min man fota lite mer mig och barnen när Maja föddes eftersom det fanns så få på mig och Märta. Han tog visserligen lite bilder:

Realism?

Just de där amningspadsen saknar jag i många bilder…

Ja ja, vill ni följa nån som tar snygga bilder följ Anna.

Vill ni följa nån som öppnar kuvert? Följ Mattias.

6
88

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00