Romantik!!

Så intensiva dagar nu! Ett sjukt barn (ny sjukdom idag ”yay”), ett barn till skola och så en bebis som är raaaastlös som sjutton nu. Och så lite jobb på det. Den där lilla rastlösa gör mig tokig ibland! Men så fort jag blir irriterad så ser hon ut såhär och då ba ”vem var jobbig nu igen…?”

Lite oförskämt av mig att gnälla på vab eftersom vi ju är TVÅ vuxna hemma. Det betyder att vi faktiskt kan turas om och att en kan vara hemma med sjukling medan andra går ut och går med lillfjärt.

Idag skulle jag ut på promenad med Nou. Kom ner till detta:

Kaffe i termos!!! Grät en skvätt av tacksamhet. Inombords.

 1. Elin skriver:

  Termos med kaffe på barnvagnspromenad❤️ Innan jag fick barn tänkte jag ”Asså hur mycket grejer kan man sälja till lättlurade föräldrar, varför skulle man behöva mugghållare på en barnvagn?” Nu har jag ett barn, och en termosmugg, och en mugghållare till vagnen… 😊

  1. Haha I know! Min bästis vägrade mugghållare lääänge, men till slut, efter att ha spillt kaffe över hela sig för 15e ggn pga försök att öppna dörr balansera kaffe så gav hon upp…
   Jag känner att jag kanske behöver en mugghållare om Mattias ska fortsätt vara såhär romantisk!

 2. Min två var en så galet rastlös så unge. Go och glad men rastlös. Så jag tänkte att jag skulle köpa en sån stol som ser ut som en potta så hon kunde sitta med storasyskonet. Men häpp! Då satt hon stadigt av sig själv vid tre månaders ålder. Så det var en fröjd till hon började krypa vid 5. Den riktiga mardrömmen började vid 8 månader när hon gick och klättrade för egen maskin. Det är inget jag önskar någon.

  1. Hahaha och jag som just nu önskar att hon skulle börja åla och krypa lite så hon ska bli mindre frustrerad… ”be careful what you wish for”-grej anar jag… 😂

   1. Det ju inte så att de utvecklar ett gott omdöme i takt med motoriken precis. 😂

   1. Lilly skriver:

    Jag tänkte samma med vår äldsta – att bara han lär sig sitta blir han nöjdare, men näpp – då var han frustrerad över att inte kunna gå… (världens nöjdaste nu dock!)

 3. Elina skriver:

  Jag tror att Nou vill ha en gåstol!
  Efter 5 månaders bärandes på vår rastlösa skrutt så kom gåstolen hem som blev allas vår bästis! 🙏🏼

  1. Hon har det och den är räddningen!!! Hurra!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..