Mello…

Alltså det allra bästa med Melodifestivalen är ju programledarnas manus. Skoja. Det allra bästa är att i smyg iaktta barnen. Höra hur de resonerar när de blir impade av nån jacka, blir pin om nån är för gammal (så åldersdiskriminerande) eller verkligen veeerkligen hejar på nån.

Igår höjde de betygsskalan efter halva eftersom Malou var så bra att 5 inte räckte. Sedan smusslades det dit nollor på pappret där vi skrev betyg så plötsligt hade Malou 55000 poäng. Rätt bra på en skala 1-5.

Men ni förstår? Så otroligt gulligt! Speciellt som Malou-låten var…sisso?

Mellodansen. Fast fel dag. Men så är jag ju småbarnsmamma också.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..