ANNONS

Vår alla hjärtans dag

/

Sammanfattningsvis firade vi hjärtedagen såhär.

Vi började med uppvärmning i form av en riktigt dålig natt – om målet var sömn. Om målet var gnäll, snor, vaggande, nappflaskor, desperata försök att söva i vagn, grus under fötterna och små små smakportioner av sömn för föräldrar så får man kalla den mycket lyckad!

Vid lämning i skola inser vi att vi glömt att det var ”ta med ett gosedjur”-dagen och stämningen blir ansträngd. Det drabbade barnet blir stressad, arg och ledsen. Mamman blir stressad, arg och martyrig. Ringer till pappan som blir sur och irriterad. Skulle vi kört sur-bingo hade det varit otroligt jämnt skägg. Men barnet fick gosedjur levererat och mor undrade om detta var 1) bra 2) dåligt 3) curlande 4) curlande och dåligt för framtida situationer 5) curlande och bra pga onödig att bråka om.

Sedan fortlöpte dagen relativt bra – irritation hölls inombords nästan hela tiden och stämningen blev god. Jag fick god choklad och barnen ville dö av pin när föräldrarna pussades.

Sedan gick jag på disco med fyra barn i 6-7 årsåldern. Fick både kaffe, kaka och en tur i spöktunneln.

Väl hemma efter festligheterna gick Mattias och la sig pga kände sig lite krasslig. Jag käkade chips och ostbågar stående vid diskbänken. Men kom sedan på att soffan kanske var mysigare. Orkade inte släcka taklampan dock så myste i strålkastarljus. Telefon, chips och ostbågar. Och tystnad. Rätt gött faktiskt!

Sedan gick jag och la mig i gästrummet/Nous rum för att agera förste napp-isättare under natten.

På morgonen uppstod en liten konflikt föräldrarna emellan. Mor for till affären och tjurade hela vägen och hade mentala gräl och sa SVINBRA saker, som hon aldrig fick använfa. För när hon kom tillbaka sa far: ”Förlåt älskling, vi ska inte bråka om sådana skitsaker! Vi har så mycket annat att bråka om!” Mor höll med. Vi måste prioritera grälämnen!

Nu dricker jag kaffe och Nou äter pizza med pincettgrepp. Det är så gulligt att jag får ont i magen!

4
109

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00