Vad äter vi i veckan?

Mån paj med spenat purjo o feta. Jag gör alltid pajdeg och äggstanning från Vår kokbok.

Tis pasta med champinjoner ajvar och feta från Linneas skafferi.

Ons linsgryta med potatis – en återkommande favorit. Fast tror aldrig vi gjort med paprika? Föredrar paprikan icke tillagad på sidan av…

Tors grön ärtsoppa och nybakat bröd.

Fre fredagsplock! Quesadillas har blivit en ny favorit för hela familjen. Började göra dem med inspiration från Tuvessonskans kokbok Käka grönt. Denna gång tänkte jag prova kombinationerna: ajvar o feta, riven ost och jalapeños, feta och mynta. Och med bara ost förstås, så barnen äter hehe.

Barnen och jag spelade för en månad sedan in en reklamfilm med Quorn. Barnen var SÅ duktiga! Det är faktiskt väldigt roligt att jobba med sina barn, speciellt när de får ha matkrig och är lyckliga över det.

Några stillbilder blev det också och detta blev den de valde ut till kampanjen:

Jag har kronisk synttofs pga Nou som har ett fast grepp i mitt nackhår. En tofs som sitter kvar i hennes hand även när vi skiljs åt …

  1. Anna skriver:

    Kronisk synttofs! 😂😂😂

  2. Pia skriver:

    Vi provade att göra quesadillas i våffeljärnet! Otroligt mycket enklare än att steka dom tycker jag (lyckas alltid hälla ut allt när jag vänder på dom). Tips är dock att köpa små tortillabröd, vi hade mellan och dom var lite för stora.

    1. Gu va smart!!! O ännu ett argument för att köpa våffeljärn (en liten kampanj jag driver här hemma)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..