ANNONS

Helgen i bilder

/

Jag har tänkt göra ”en bild i timmen”-inlägg någon gång men glömmer alltid att fota. Så en gång satte jag påminnelser. Då var det en trist dag och efter två foton lade jag ner. VEM vill se dessa bilder?! Frågade jag mig.

Har jag lyckats nu då?? Nej. Men här får ni lite helgrapport.

Mattias bytte vår lott mot en ny, lite mindre. Här ska vi få in lite bärbuskar, blommor med mera. Efter tips från er förre året. Vi måste få upp nåt staket-aktigt också. Och jag skulle vilja ha en bänk där jag kan ligga och glo när Mattias gräver. (Skoja jag är ju mamma, får vänta några år med att sitta och glo).

En liten gång ska vi ju ha också. Ja det kan nog bli fint på nya Lotten.

Provade springa med vagn i lördags. Inte min kopp te direkt. Jobbigt för armarna och hela grejen med att fokusera på naturen runt omkring etc försvann lite. Men ja det var skönt att komma ut!

Dukade supersnyggt när vi skulle äta lunch i lördags. Var så goda för inspo!

Lördagens andra lunch ägde rum på stan med svärmor och svägerskor. En julklapp från svärfar! Jag klädde mig otroligt färgglatt och körde enbens-vaggande innan jag lämnade familjen och gav mig ut i blåsten.

Sedan körde vi mello-mys, Maja och jag. Det bästa med det var godiset. Vi tröttnade lite på programmet. Men jag måste säga att jag tycker det är väldigt bra programledare! Väldigt få stela, inlästa, dåliga skämt. Tack och lov.

Idag var det sooooool! Vi firade med GUNGPREMIÄR!

Gullprutt! (Sålde en bok till en granne, och då FICK Nou den där ljuvliga mössan hon har på sig – som grannen sytt!!! Så fin ju!)

Vi har förresten sålt slut på nästan alla biljetter till livepodden!!!? Det är så sjukt! Roligt och läskigt!!!

Tänkte lova er att ha lite roligare blogg nästa vecka. Denna måste slå rekord i tråkighet?? Men så insåg jag att det är sportlov nästa vecka. Får se hur mycket tid jag har att skriva ner alla extreeeeemt smarta saker jag tänker. Jag har bloggat så mycket smart mentalt ska ni veta. Uj uj uj så otroooooligt smart. Kan ej bevisa det men ni får lita på mig. Smaaaart. Kom ihåg det.

4
58

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00