ANNONS

Räkna till tio … timmar?

/

Började väl inte dagen tipptopp med trehundraelva saker samtidigt och så ett måste som kom in från vänster och sedan Nou som vägrade sova som hon brukar. Var kanske inte på mitt allra gulligaste humör. Gav upp allt och gick ut. Andades så gott det gick och tittade på mina gulliga barn som åkte snowracer. Väl hemma igen kände jag mig lugn. Jag tänkte att det där med att räkna till tio var lite väl positivt. Men att ge det en timme, det kanske var lite lagom.

”Såvida inte…” så började min hjärna spela upp potentiella diskussioner och ordväxlingar och gräl och så blev jag sur igen. Hade svinbra argument och många ”u-huuu” i mina mentala gräl. Det ska ni veta. Oj oj oj, vad jag levererade.

Jag tänkte att okej. Att räkna till tio räcker inte. Inte ens om man räknar i en timme. Kanske tio timmar? Kanske var det vad man menade från start? Räkna i tio timmar. Lägg det på minnet!

Barajagsomarglad

2
67

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00