ANNONS

Världens mest menlösa ältande

/

Nu tror ni kanske det är nåt corona-relaterat med tanke på rubriken, men icke. Ältar givetvis det också – man är väl ångestfylld hypokondriker med livlig fantasi. Men detta inlägg ska lägga fokus på ett annat ältande.

Igår funderade jag ut veckans mat. Tänkte på vad vi hade hemma, rester i kylen etc. Vi hade tex en massa krutonger pga åt fisksoppa i helgen. Ja men bra. En soppa gör vi. Sedan spånade jag hela veckans mat idag. Förslog tomatsoppa, tog emot ljummet (förslaget alltså, tomatsoppan uteblev). Till slut blev det en hel veckas meny. Och start blev broccolisoppa. Pga krutongerna.

Vad ser jag när skulle preppa nattflaskorna till Nou och öppnar köksskåpet? Krutongerna!! WTF?! Vi GLÖMDE dem!

Ältar detta pga:

1. Soppan skulle ha varit SÅ mycket godare med krutongerna.

2. Detta var enda soppan denna vecka! Ska jag nu behöva ÄNDRA nåt?! Ååå!

Nu till det rimliga: jag har FLERA gånger under kvällen kommit att tänka på de uteblivna krutongerna (hur många ggr kan man skriva ett och samma ord i ett blogginlägg?). Nu sist när jag skulle lägga bort telefonen och läsa lite. Och då ba: NÄE detta är ju sjukt! HUR kan jag älta KRUTONGER på detta sätt?!?!

(Har också ältat att en orkidé gick av idag. Full med blommor. Och TVÅ nya grenar på gång. Märta: ”mamma du började ju nästan gråta!” Korrekt. Ska älta orkidégrenen hela kvällen. Om det finns tid mellan krutongtankarna.)

Pleeeeeease säg att ni också ältar totalt meningslösa saker?!

Hela natten: krutonger, krutonger, orkidé. Krutonger, krutonger, orkidé. Orkidé. Krutonger.

UPPDATERING: alltså TACK för ert engagemang i denna fråga! Vill bara informera om att krutongerna är uppätna. Det blev sopprester till lunch – SÅ gott med krutonger i! OCH medan lunchen värmdes åt jag krutonger som jag doppade i hummus med gröna ärtor – mmmm så gott!! Allt löste sig med andra ord! Vi kan andas ut!!!! Phew!

23
117

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00