ANNONS

Circle of nättjat?

/

Nån mer än jag som börjar tröttna på inlägg om att man INTE behöver bunkra? Med bilder på tomma hyllor och information nummer 2735 om att det är för jävligt? I vår lokala FB-grupp ser jag ett nytt inlägg varje gång jag scrollar fejjan. Och det gör jag SVINOFTA. Pga maxar skärmtid. Och alltså: we get it!!! Man fattade att bunkring var onödig och taskig efter de 17 första inläggen. Kanske till och med tidigare för de riktigt smarta.

Kommer vi se en våg av skärmdumpar på anti-bunkring-inlägg nu? Med uppmaningen att folk ska sluta tjata om att man inte ska bunkra? Och sedan en våg av att man ska sluta tjata om att man ska sluta tjata om att man inte ska bunkra?

Ser jag en oändlig sysselsättning för folk som är hemma från jobb?? JA. Sluta aldrig scrolla!

Kanske missat ett inlägg om hur dåligt det är att folk köpt massor av toalettpapper! Stressen!

8
88

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00