ANNONS

Klassisk karatemorgon

/

Imorse skulle jag byta blöja på Nou. Märkte efter en stund att det var lite för mörkt och ville tända lampan. Men … kunde ju inte lämna Nou på skötborden en tiondels sekund pga inne i fasen elvisp.

Nej, man lyfter ju inte upp ett blöjfritt barn i famnen? Man riktar en karatespark mot lampknappen såklart! Gjorde det häromdagen och det gick strååålande. Nu hade jag dessvärre sovit en natt och alla muskler var 20 cm kortare så min spark resulterade i att hela kroppen liksom gled med (pga de korta musklerna) och jag gjorde någon typ av rotation och lyckades tack och lov hamna i bra position, om än lite bananformad, framför skötbordet igen. Eventuellt hade jag inte stenkoll på skötbordet under karatestunden. Jag lovar att inte utöva karate före kl 12 i fortsättningen.

På tal om det. Nästa poddavsnitt ska handla om föräldrafail. Typ som den gången jag skulle vara rolig mamma och springa hand i hand med barnen i skateboardrampen, men hamnade fel och gjorde världens vurpa och landade Maja. Och istället för att bli orolig för Maja så började jag asgarva. Maja grät däremot. Det var väl ett litet fail …
Och så den gången när jag klippte Majas hår och missförstod hennes önskemål om längd på håret …
Eller när Märta var bebis och jag skulle dra henne lite roligt på mattan och hon tippade framåt …

Helt enkelt: har ni några fails att dela med er av? 

25
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00