ANNONS

Men GUD vilken MYSdag

/

Idag har det varit en riktigt rövig rövdag. Och då menar jag inte på ett positivt sätt.

Den har innehållit JÄTTEMYCKET bråk om det förträffliga ämnet e k o n o m i (skrev det med mellanrum så ingen robot ska tro att jag gillar det och skicka en massa spam med tipz och lotterivinster som aldrig betalas ut fast jag skickar alla mina kontouppgifter, en kopia av mitt pass och ett släktträd med fullständiga personnummer på alla).

Den har också innehållit efterdyningar av magkramp som jag så ljuvligt fick uppleva i natt. Sådan där allergireaktion som jag fick back in the days som gjort come back senaste månaderna. Kul med återträff!

Den har INTE innehållit tid med Nou eftersom ovanstående gräl resulterade i att jag SURJOBBADE som ett as, non stop, hela dagen. När jag tog paus mellan dagpass och kvällspass hängde jag med alla barn och det kändes som att jag inte pussat Nous stora kladdiga kinder på flera år. Smärta.

Lagade mat och fick EN pik om att potatisen inte var tillräckligt kokt. Spårade totalt inombords men omvandlade det skickligt till ett litet fräs att MINA var minsann helt genomkokta (ni kan trösta er med att jag spårade totalt INTE inombords under morgonens bråkpass och kastade sportkläder först in i tvättstugan, sedan kom jag på att de inte var smutsiga och kastade dem in i skohyllan, men kom på att det såg stökigt ut och DET skulle ingen få beskylla mig för, så jag la ner dem i korrekt låda. Men oj vad de hade kastats innan).

Fick mens. (OMG vilken ÖVERRASKNING!!!)

Nu har jag skrivit av mig så mycket att jag börjar tänka på lite trevliga saker som inträffade några få pyttesmå ögonblick idag. Det känns så udda att tänka varma tankar? Kan jag andas hela vägen ner i magen också? WHAT?!

Okej. Dags att lägga storbarn. Då kommer det bli ännu mer varma fina känslor (om det inte drar ut på tiden för då vänder det hastigt och plötsligt står man där i tvättstugan och kastar rena kläder omkring sig…som man sedan måste vika och lägga i prydliga högar i korrekt byrå. Fy fan.)

13
141

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00