ANNONS

Har jag ens gjort något?

/

Jag tror jag gjorde det stora felet redan imorse… Det bestämdes att båda storbarnen skulle med varsin kompis hem. Jag ba: men shit, jag kommer kunna jobba längre än till kl. 14?! Jag kommer få SÅÅÅ mycket gjort!!!!

Efter det känns ju inget som att man når upp till ”SÅÅÅÅ mycket”.

Så istället för att vara nöjd så kände jag hela dagen att nu måste jag få nåt gjort!!! Fast jag faktiskt fick det.

Då påminde jag mig om en sak jag hörde från Peppe, kan det ha varit i Det kommer att bli bra-podden? Det var i alla fall: gör en har gjort-lista! Man (jag) är ju flitig på to do-lists. Men ibland gör man ju en massa som man inte skrivit där. Som idag. Och då får man göra en har gjort-lista och inse att man har gjort. Massor.

Peppe skrev också igår om hur de gör för att få jobb gjort när barnen är hemma och båda vuxna ska jobba. När hon skrev att hon finner ett slags lugn i att jobba effektivt i fyra timmar, för mer blir orimligt med barnen hemma och hemskolning, så sjönk mina axlar tre våningar. Så otroligt bra att påminna sig om vad som är rimligt. Och vad som är tillräckligt.

Typ fjärde ggn jag använder denna illustration i blogginlägg sedan februari men URSÄKTA DÅ, livet just nu.

Ja men okej SÅ MÅNGA skriver och undrar vad jag faktiskt skrev på min har gjort-lista. Okej ingen skrev och frågade. Men ändå. Här kommer den.

– hade möte om filminspelning

– ritade hästbilder (svårt men kul!)

– styrde upp rekvisita inför filminspelning

– spelade in klipp där jag mimar till Nous gnäll (viktigt!)

– smsade viktiga saker med animojis

Bildtext: när du egentligen borde jobba

Alltså jag VISSTE att det skulle bli tråkigt att läsa någons har gjort-lista så jag slutar genast. För oss alla.

Bara en sak till: vi har börjat kolla på Normala människor. HUR BRA?!?

Okej EN sak till:

Såhär ser jag ut när jag mimar till Nous gnäll. Skickade filmen till Jeannette som svarade: moget att mobba en bebis.

Jeannette, om du läser detta, DU kan va en bajskorv.

0
61

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00