ANNONS

Vad gör man om dagarna?

/

Alltså en grej med att ha lite långt mellan barnen i åldrarna är ju det där med olika intressen och behov. Vi är rätt Nou-anpassade, drar helst inte iväg när hon ska sova och vill helst inte vara evigheter i solen. Storbarnen gnäller hittills förvånansvärt lite över det, men det kanske bara är för att de inte fattat att allt är hennes fel.

Hur som helst. Hur gör man alla glada på sommarlovet?!? Det gör man inte.

Men man kan göra det tydligt att alla kommer få göra nåt skoj. Då blir det trevligare tycker jag. Så ja. To do-listor är sånt vi jobbar med.

Ett svagt ögonblick på morgonen blev jag extreeeemt sugen på nybakade kanelbullar i samma stund som jag hade ett milligram energi. Då kläckte jag baka bullar-idén. Sedan dig energin och jag ångrade mig. Vad skulle jag göra?! Föreslog chokladbollar. Nja… sa barnen konstigt nog. Sedan föreslog de glassmos. JA! Sa alla.

Vad är glassmos?! Undrar alla. Jo det har barnen lärt sig i Alex och Carros vlogg. Även av dem de lärde sig att fixa fest som de gjorde när Mattias och jag firade 10 år. Tack Alex och Carro!

Glassmos:

Ta flera olika glassar. Vi valde dessa fem :

Ner med dem i en bunke.

Mixa ihop dem:

Jag smakade ytterst tveksam… det var GOTT?!

Såhär blev klippdockan. Vi kopierade upp varsin till barnen oCh deras två kompisar. Jag satte det på listan för att jag själv ville färglägga badkläder men Nou snodde all min tid… typiskt Nou.

Just ja. Jag gjorde ett sånt här guldstjärna-schema. Vad tror ni? Kommer det bli krig och kalabalik eller ingenting eller bra?!?

Nu är klockan 22.20 bad och filminspelning får vänta till imorgon.

4
54

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00