ANNONS

Tappa bort

/

Förra veckan tappade jag bort min plånbok. Det var kul. Eller nej. Jag blev arg. Mest på Mattias. Det är därför man gifter sig väl?

(Just ja. Jag har till och med dokumenterat det med denna illus.)

Idag fick jag nya betalkort. Äntligen myndig igen!!! Slog på stort och drog till Willys för att inhandla blöjor. Eftersom de verkligen var slut. På parkeringen letade jag igenom väskan och insåg jag att jag glömt plånboken. Åkte hem. Letade igenom väskan vi hade på plajan. Ingen plånbok. Fick paaahaanik. Mest för att jag ba INTE orkar vara människan som tappar bort plånboken FÖRSTA dagen med nya korten. Blev arg på Mattias. Men kunde inte fästa ilskan någonstans. Så frustrerande. Letade igenom väska 1 igen. Den låg där. Hade alltså haft med den till Willys redan första turen.

Åkte och handlade blöjor. Och choklad.

Kom hem. ”Vad snabb du var!” sa Mattias och det tog en evighet innan jag fattade ironin.

Så pigg och alert är min hjärna just nu! Känner mig ungefär så mosig som Nou ser ut här:

Fast inte lika gullig.

4
76

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00