ANNONS

Chokladkolakakor

/

Yummie

Dessa kakor bakar vi väldigt ofta. Lite för att de tar typ 14 minuter att göra. Men mest för att de är svingoda! De är som kolakakor med chokladsmak. Min syrra hade ett recept som liknade detta som vi gjorde ofta men det har jag tappat bort. Så nu hittade vi på eget.

Chokladkolakakor

100g smör

3/4 dl socker

1 msk vaniljsocker

3/4 dl sirap

3 msk kakao

2 1/2 dl vetemjöl

1 tsk bakpulver

Kör i matberedare tills det blir en fast deg.

Rulla (eller mer kleta) ut tre korvar på en plåt med bakplåtspapper. Platta till dem lite (inte så mycket).

In i ugnen på 175 grader , 9-10 min.

Innan de svalnat så skär dem i delar. Lagom stora.

2
77

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00