ANNONS

Kört rappört

/

Förlåt rubriken. Jag är nog trött?

Idag har vi ätit lunch med mina päron i trädgården!!!! Hur ljuvligt att ses?!? Blir lite gråtig när jag tänker på hur kort det var. Vi hade ju hängt där i två veckor nu, barnen och jag, när Mattias jobbar. Men nu skulle jag fokusera på det fina: vi fick ses! Wiho!

Åkte bil med barnen ner till min syrra i Västervik och ska hänga här några dagar. Så härligt! Bra för oss att byta miljö. För barnen har bråkat som aldrig förr. Alltså de har sina sidor men bråkar gör de typ aldrig. Och nu har de den senaste månaden tagit igen all obråkad tid. Det har gjort mig så glad. Myz.

Men miljöombyte var bra. Jag fattar att de bråkar också, så mycket tid som de måste vänta och anpassa sig och bli frustrerade och irriterade och ta ut det på varandra. Mina små hjärtan!

Paus för kaffe, milkshake och kartong. Yummie.

Vilket var godast? Milkshake eller kartong?

Kolla min nya tshirt förresten:

Don’t be shellfish!

God natt!

2
54

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00