ANNONS

Veckans boktips

/

Den här boken.

Den är så bra. Läs den! Den är hemsk. Och spännande. Och sorglig och lärorik.

Den handlar om Cora som är född in i slaveriet och som flyr från gården i hopp om att hitta den underjordiska järnvägen och kunna komma till nordstaterna och leva fri.

Om man vill lyssna på boken tipsar jag om att ändå läsa en del i början, för det är många namn att hålla reda på. Flera hade skrivit att uppläsaren är dålig men jag håller inte med. Har hört en annan bok med samma och jag tycker om det där lite entoniga sättet hos uppläsare. Lyssnade dock i 1,25-tempo vilket jag tyckte behövdes i denna.

0
26

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00