Vill du mig något? Mejla på info@louisewinblad.se

Hejhej du!

Välkommen till min blogg!
Här hittar du beskrivningar av kaotiska morgnar och svettiga hell hours, ett krig mot kropphetsen och pressen på kvinnor. Du hittar illustrationer om livet med småbarn, om relationen under småbarnsåren, om kvinnokroppen och om kvinnan i dagens samhälle. En aningen jobbig och alldeles underbar vardag, helt enkelt.
Här hoppas jag att du ska känna dig som hemma. Jag vill att du ska skratta, känna igen dig eller känna lättnad över att INTE känna igen dig. Jag vill att du ska kunna fundera, diskutera och känna någon form av sällskap i din vardag.

Jag hoppas du hittar något du tycker om och att du vill återvända hit ofta!

I november 2013 startade jag min blogg och mitt Instagram-konto för att komma igång med tecknandet och bygga upp en portfolio. Sedan växte både blogg och Instagram, det blev både texter och illustrationer, och väldigt öppet och generöst kommentarsfält tack vare ärliga, härliga läsare.

Sedan dess har jag släppt en bok på Kolik förlag, som heter Hej hej vardag och jag har tecknat på uppdrag av bland annat Amelia, Vi Föräldrar, Rfsu, Sony Mobile, Netflix och Gedeon Richter. Jag har även skrivit debattartiklar på Aftonbladet och Metro och driver podcasten Parenteser tillsammans med Elisabeth Lindroth..
Så många möjligheter den här bloggen har gett mig! Det hade jag inte kunnat föreställa mig och jag är så innerligt tacksam för alla som läser och sprider!

Vem är jag då?
Louise Winblad, 36 år, boende i Stockholm med sambo och två barn – pseudotvillingarna Märta och Maja. Jag är utbildad illustratör och gymnasielärare i media och franska. Jobbar som illustratör och bloggare.

Några korta fakta om mig:
Jag älskar: ost och chokladbollar.
Jag skrattar mest åt: mina barn.
Jag blir arg av: orättvisor.
Jag gråter: mycket mer sedan jag blev mamma.
Jag önskar: fler timmar på dygnet.
Jag blir lycklig av: min familj, bra serier och innerliga samtal.

 

Vill ni mig något? Mejla på info@louisewinblad.se

Kika gärna in och säg hej på min Instagram: @hejhejvardag  Eller säg för all del ”hello” på min engelska Instagram: @hellolifepuzzle

Följ mig gärna på Facebook: www.facebook.com/hejhejvardag

Här hittar ni mig på Bloglovin’.

 

Min bok Hej hej vardag  finns till exempel här.

Lite länkar till några illustrationsjobb: 6 olika vänta-barn-typer, #diggaligga, #snippsnack och myomguiden.

 

 

Foto: Julia Lindemalm

Foto: privat