ANNONS

Hej hej clownen

/

Ooookej… Jobba alltså? Såg mig i spegeln imorse, kändes som första gången på några veckor. Fick hårpanik, SMINKADE (!!) mig, gick igenom lite morgonstress (”Nu måååste vi gå!!!!”) och tog på mig ett par tajta jeans och conversedojor (bye bye tajts och flipflops).
Semestern har inte lämnat mig helt dock. Jag får inte igång datorn, jag har glömt lösenord, jag minns inte hur jag gör veckobrev och uppdateringar och jag får bita mig i tungan för att inte sitta och babbla rakt ut och störa kollegor.

Förresten, det här med att sminka sig igen… Det känns ju alltid sååå skumt! Jag känner mig liksom utklädd. Typ såhär:

[youtubeplay id=”sY2YB-xaZTI” size=”medium”]

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00