ANNONS

Swish eller godis? Ge bort en skollunch!

/

Swish eller godis? Läkarmissionen har ett projekt inför Halloween där man kan skänka pengar för att utsatta barn i Rumänien ska få en skollunch. Så bra! Jag tycker de här tillfällena, högtider där man får väldigt mycket saker (eller godis) är så bra tillfällen att prata om sådant här med barnen tycker jag. Om vilken tur vi har, och att andra inte har det lika bra, men att vi kan hjälpa. Godis eller mat till någon som annars inte skulle ha fått? Eller kanske lite av varje – ja så gör vi!

Om ni vill ta med er detta när ni går ut och skrämmer grannarna så är det fritt fram att skriva ut bilden nedan, eller spara ner den på telefonen och ha den med sig. Högerklicka och välj ”spara bild”, om du sitter vid dator. Om du vill spara på telefonen så håller du fingret på bilden tills du får alternativet ”spara bild”.

swish eller godis

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00