ANNONS

V 31, rymdtema?

/

Jaha då var vi nere på ensiffrigt då?! 9 veckor till bf! Men vem räknar? He he …

Observera att det växer fikonblad ur min … mitt ben.

Ni kanske tror att tvätthögen har minskat, men jag kan informera om att den där jättestora svarta väskan och en till nästan lika stor runt hörnet är full med smutstvätt efter resan. ”Yay”.

Men nu undrar ni förstås vad jag menade med rymdtema. Jo det ska jag berätta. För det första bor det en alien i min mage. Jäklar vad hen rör sig nu alltså!! Får relativt ofta hårda sparkar och så bökas det runt som om bebisen tycker att det börjar bli trångt. Det kan man ju förstå …

En till grej med rymdtema är mitt hår. Jag försöker få kontakt med andra planeter. Alla nyväckta hårsäckar har gett mig en kort frisyr ovanpå min lite längre. Fiffigt …

Så änglalik med min rymdgloria.

Hade så ont i kroppen första dagen på skidresan och tänkte att shit nu kommer det att vara såhär i nio veckor… Men som tur var blev det bättre! Det var väl mest en chock att först sitta ner i ca 7 timmar i sträck och därefter småjogga (host host) upp och ner för barnbacken. Sedan tänkte jag mig lite mer för och försökte röra mig lagom…

Att åka bil fram och tillbaka till fjällen är ju en höjdare för relationen i alla fall, aldrig har man väl så mycket tid att prata (nu när barnen är större)! (Okej på slutet var det kanske en del irritation i luften men ändå!).

Vi kom fram till att vi behöver: babysitter, barnstol, skötbord och nån typ av sele. Sedan är vi rätt så i mål tror jag.

Vi funderar på skötbord man sätter på badkaret (platsmässigt bäst). Har ni erfarenheter av ett sånt?

Förresten, ni bebisexperter där ute! Jag tänkte ju ha bebisen fram i bilen men insåg att vi inte ha isofix fram i bilen! Är det kört då? Eller kan man fixa på annat sätt?

Nu ska jag se om Pluto svarar. Tjingeling!

Ps: fick höra att det inte gick att kommentera på bloggen…? Hoppas det löser sig! Om det krånglar fortf, hojta gärna på FB eller Insta! 💗

17
34

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00